EN

Жана Спитери Веропулу

| Грција |

1920 – 2000

Претставуваме делo на Жана од серијата дела од Веропулу вклучени во колекцијата на МСУ:
Чекорење, 1962, челик, 100x82x23cm

Претходни изданија