EN

Кољо Мишев

Роден во Струмица | 1960

Претставуваме неколку од серијата дела на Кољо Мишев вклучени во колекцијата на МСУ, акрилик на платно и даска:
Слика LXXII, 1993/94 | Слика LXXIII, 1993/94 | Слика LXXIV, 1993/94

Претходни изданија