EN

Миодраг Ѓорѓевиќ

1919, Ваљево, Србија – 1994, Белград, Србија

 

Лумино-кинет 67, 1978

Фотографија на платно, 172 х 123 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 02676

Претходни изданија