EN

Опи Зуни

1941, Каиро, Египет – 2008, Атина, Грција

 

Ширење на една површина – Ентериер, 1978

Акрилик на шперплоча, 190 x 183,5 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 02614

Претходни изданија